nieuws

Darfon opent Votani en BESV showroom

algemeen

Darfon opent Votani en BESV showroom
Prototypes van Votani en BESV debuteerden op de Eurobike. – Foto Arnauld Hackmann

Sinds de introductie op de FietsVAK in maart is Votani goed uit de startblokken gekomen. Binnen een tijdsbestek van enkele maanden heeft Darfon Electronics al ruim veertig dealers aangesteld en de rek is er nog niet uit.

Tijdens de dealershow in oktober worden enkele modellen aan de bestaande collecties van Votani en BESV toegevoegd. De eerste prototypes waren vorige week voor het eerst te zien op de Eurobike.

Thuisbasis

De producent uit Taiwan heeft in Nederland een Europees hoofdkantoor voor BenQ. Van daar uit is gestart met het in de markt zetten van Votani en wordt het team stap voor stap uitgebreid. Binnenkort wordt in Eindhoven een eigen kantoor met showroom geopend, dat de thuisbasis vormt voor het team en waar dealers in de showroom altijd de collectie kunnen komen bekijken. Daarnaast zal binnen afzienbare tijd ook nog een tweede servicevestiging geopend worden in het midden van Nederland. Daar komt ook een showroom met werkplaats en magazijn.

Tijdens de Tweewieler Studiereis 2014 in november zal een fabrieksbezoek bij Darfon Electronics in Taoyuan onderdeel van het programma uitmaken.

Reageer op dit artikel