nieuws

Accell Nederland trapt af in Gent

algemeen

Accell Nederland trapt af in Gent
In Gent werd een nieuw ontwikkelde Accell NL shop-in-shop winkelpresentatie getoond. Deze staat natuurlijk ook op de Accell show in Nederland; vanaf zondag in Hart van Holland in Nijkerk. – Foto Accell

De Nederlandse Accell merken Batavus, Juncker, Koga, Loekie, Sparta en Van Nicholas tonen deze week voor het eerst gezamenlijk hun collectie in het Belgische Gent. De ruim opgezette show, die tot en met vanmiddag 5 uur plaatsvindt, mocht tot op heden rekenen op grote belangstelling uit zowel Vlaanderen als Zuid-Nederland.

De timing voor een Nederlandse show in België was ideaal. Vlaanderen staat al jaren bekend om haar voorliefde voor sportieve fietsen en toer/trekking fietsen. De afgelopen periode was echter ook een groeiende e-bike markt en een stijgende interesse in lifestyle fietsen te zien. Reden genoeg voor Accell Nederland om flink uit te pakken in De Eskimofabriek in Gent.

Accell NL shop-in-shop

In een ontspannen en vooral opvallend positieve sfeer besteedden de Accell merken ruim aandacht aan haar bezoekers. Naast de nieuwste productontwikkelingen en het uitgebreide onderdelen en accessoire assortiment  konden de vakhandelaren kennis maken met de diensten van het Ebike Service Center. Tevens toonden de merken een nieuw gezamenlijk initiatief; een nieuw ontwikkelde Accell NL shop-in-shop winkelpresentatie.

Vanaf zondag is de Accell show in Nederland te bewonderen in het Hart van Holland in Nijkerk. Na de grote animo in België wordt nagegaan of extra maatregelen nodig zijn om in Nijkerk het bezoek te kunnen herbergen.

Reageer op dit artikel