nieuws

Prijswinnaar Unigarant bezoekt Tour de France

algemeen

Prijswinnaar Unigarant bezoekt Tour de France
Joost en Peter van Boekel te gast bij Team Giant Shimano. Foto Unigarant

Peter van Boekel Rijwielen uit Mill bezocht op uitnodiging van Unigarant de twaalfde en de dertiende etappe van de Tour de France. Vader Peter en zoon Joost waren samen met Unigarant accountmanager Eric Knuvers te gast bij Team Giant Shimano.

“Het was een fantastische ervaring. We hebben letterlijk een kijkje genomen in de keuken van het wielerteam,” aldus Peter van Boekel.

De Millse rijwielhandelaar won het VIP-arrangement vanwege de introductie van de ANWB Fietsverzekering in het tweewielkanaal tijdens FietsVAK 2014. Unigarant, 100% dochter ANWB, is al jaren trouwe sponsor van Team Giant Shimano.

Reageer op dit artikel