nieuws

Douwe Ypma van ENRA gaat met pensioen

algemeen

Douwe Ypma van ENRA gaat met pensioen
Carola Redeker is de opvolger van Douw Ypma. Zij gaat als accountmanager Noord-Nederland aan de slag.

Na bijna 23 jaar heeft Douwe Ypma afscheid genomen van ENRA Verzekeringen. Hij wordt opgevolgd door Carola Redeker, die nu als accountmanager Noord-Nederland aan de slag gaat. Douwe Ypma stopt een aantal maanden voor zijn officiële pensioendatum.

“Wij bedanken Douwe voor zijn enthousiasme en zijn enorme inzet. Mede namens hem heeft ENRA uit kunnen groeien tot de marktleider in fietsverzekeringen in Nederland”, aldus directeur Douwe Boeijenga. Carola Redeker is een bekende bij ENRA: ze is sinds 2002 werkzaam bij het bedrijf. “Wij wensen Carola heel veel succes bij deze nieuwe uitdaging.”

Reageer op dit artikel