nieuws

Nieuwe voorzitters bij RAI afdelingen Fietsen en GT

algemeen

Nieuwe voorzitters bij RAI afdelingen Fietsen en GT
Naast een nieuwe voorzitter van de Rai afdeling GT treedt per 1 april ook een opvolger voor René Takens (foto) van de afdeling Fietsen aan. – Foto Tweewieler

De nieuwe voorzitter van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van de RAI Vereniging is reeds bekend. Wie de opvolger wordt van René Takens (CEO van Accell Group NV) als voorzitter van de afdeling Fietsen, dat wordt na de ledenvergadering van 1 april bekendgemaakt.

Per 1 maart is Alex van den Hoff benoemd als voorzitter van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van RAI Vereniging. Hij volgt Herman de Boer op.

Alex van den Hoff, general country manager bij Piaggio Vespa BV, is al sinds 2004 bestuurlijk actief en op dit moment vice-voorzitter. Per 1 maart zal hij de voorzittershamer van Herman de Boer overnemen.

De Boer verlaat na vijf jaar het bestuur waarvan hij de afgelopen 2,5 jaar voorzitter was. Hij heeft sinds 2014 een andere rol binnen de Pinlock Group BV en zal zich komende tijd meer gaan richten new business development.

“Ik ben Herman zeer erkentelijke voor wat hij voor onze organisatie heeft gedaan. Namens onze leden: bedankt daarvoor! En fijn dat Alex, als ‘oude rot in het GT-bestuur’ het stokje over wil nemen,” zegt GT-secretaris Gemma Warmerdam.

Reageer op dit artikel