nieuws

Merida helpt Radio Veronica Alpe d’HuZes op

algemeen

Merida helpt Radio Veronica Alpe d’HuZes op
Merida zal het team van Radio Veronica voorzien van racefietsen, bijbehorende kleding, een fiets voor een donateur van het team en een sponsorbijdrage van 2.500 euro voor het KWF.

Op 5 juni vindt dit jaar de bekendste sponsortocht plaats in de Franse Alpen, de Alpe d’HuZes. Radiopresentator Rick en zijn team van Radio Veronica, bekend van het programma ‘Rick in de morgen’ zullen dit jaar op Merida fietsen geld inzamelen voor het goede doel.

“Onderweg in de auto hoorde ik de oproep op de radio van Rick om deel te gaan nemen aan dit nobele doel”, vertelt Peter Koperdraad, directeur van Merida Benelux. “Hier wilde ik graag op inspelen met een leuk aanbod.” Merida zal het team van Radio Veronica voorzien van racefietsen, bijbehorende kleding, een fiets voor een donateur van het team en een sponsorbijdrage van 2.500 euro voor het KWF.
Klik hier om te luisteren naar het hele radiobericht.

Reageer op dit artikel