nieuws

Gazelle huldigt Jorien ter Mors

algemeen

Gazelle huldigt Jorien ter Mors
Jorien ter Mors maakte de winnaars bekend van de dealeractie Ga ook voor Goud!

Gazelle heeft Jorien ter Mors gehuldigd op de FietsVAK 2014. Op de maandag van de beurs maakte de olympische schaatskampioene maandag de winnaars bekend van de dealeractie Ga ook voor Goud! Drie Gazelle-dealers hebben daarbij een huldigingsfeest gewonnen, waarbij zij in hun eigen winkel – en in aanwezigheid van een van de Gazelle-ambassadeurs – aan de winnaar van de consumentenactie een unieke Gouden Gazelle uitreiken.

De actie Ga ook voor Goud! was geïnitieerd door Gazelle – als Partner in Sport van NOC*NSF – rond de Olympische Winterspelen van Sochi. Wie het aantal Nederlandse medailles juist voorspelde bij een van de zevenhonderd deelnemende Gazelle-dealers, maakte kans op een Gouden Gazelle. De speciale Gouden Limited Edition-fietsen zijn speciaal voor deze actie vervaardigd en zijn dus niet te koop.

Prijs op locatie uitreiken

Op vrijdag 7 maart wordt per Gazelle-dealer een winnaar bekendgemaakt via de website www.gazelle.nl/goudengazelle. Wie het indrukwekkende aantal van 24(!) medailles goed voorspelde bij Waning Tweewielers in Aalsmeer, bij Minnema Tweewielers in Kampen of bij Reerink Rijwielen in Westervoort heeft extra geluk: een van de ambassadeurs van Gazelle komt de prijs op locatie uitreiken. Dat gebeurt op zaterdag 22 maart door Edwin van Calker (bobsleeën), Dimi de Jong (snowboarden) of Jorien ter Mors.

Reageer op dit artikel