nieuws

Fietskoeriers helpen TNT Express tijdens NSS top

algemeen

Fietskoeriers helpen TNT Express tijdens NSS top
Gedurende de NSS top in Den Haag werkt TNT Express ondermeer samen met FietsXpress om de zendingen op te halen en af te leveren. – Foto TNT Express

Tijdens de Nucleair Security Summit (NSS top) in Den Haag kunnen bedrijven tussen Schiphol en Den Haag moeilijk bereikbaar zijn. Om toch op tijd post en pakketten te kunnen bezorgen zet TNT Express fietskoeriers, vrachtfietsen en motoren in.

Gisteren en vandaag rijden de gebruikelijke busjes van het expres bedrijf voor het afleveren van post en pakketten zo ver als mogelijk. Het laatste stuk wordt dan per fiets of vrachtfiets afgelegd. De fietskoeriers van FietsXpress kunnen een snelheid van 35 km per uur halen.

Zendingen worden ook opgehaald bij bedrijven en vervolgens afgeleverd bij één van de busjes die rijden in de directe omgeving.

Reageer op dit artikel