nieuws

Unigarant en ANWB bundelen krachten

algemeen

Unigarant en ANWB bundelen krachten
Joris Smink (links) en Lidwien Suur van Unigarant vertellen in het februarinummer van Tweewieler over de wijziging van de naam Unigarant Brom-/fietsverzekering in ANWB Brom-/fietsverzekering.

Unigarant maakt op de aankomende FietsVAK het nieuws wereldkundig dat de naam Unigarant Brom-/fietsverzekering gewijzigd wordt in ANWB Brom-/fietsverzekering. In Tweewieler februari, die afgelopen vrijdag verschenen is, staat een uitgebreid interview met Lidwien Suur en Joris Smink van Unigarant, waarin ze nader uitleg geven over de overgang en de voordelen voor de tweewielerspecialist.

Vanaf 3 maart wordt de naam Unigarant Brom-/fietsverzekering gewijzigd in ANWB Brom-/fietsverzekering. Unigarant is dochter van de ANWB en met deze naamswijziging profiteert de tweewielerspecialist van de bekendheid van de naam ANWB. Lidwien Suur, algemeen directeur Unigarant, vertelt waarom Unigarant de naam van hun verzekeringen wijzigt: “We willen samen met de bij ons aangesloten tweewielerspecialisten onze marktpositie in de tweewielerbranche op het gebied van tweewielverzekeringen verstevigen. Om dat te bereiken, gaan we de krachten van Unigarant en ANWB bundelen. Vanaf 3 maart worden de fiets-, snorfiets- en bromfietsverzekeringen in het tweewielkanaal verkocht onder het ANWB merk.”

Voordeel tweewielerspecialisten

Volgens Joris Smink, sales manager tweewielers, vonden veel dealers dat Unigarant beter gebruik zou moeten maken van het feit dat ze 100 procent dochter zijn van de ANWB. “Unigarant is een krachtig merk, maar ANWB is als merk nog veel sterker. Bij ons speelde dat gevoel zeker ook en door dit onderzoek werden we bevestigd dat we op de goede weg zaten en door konden gaan met onze plannen.”

Unigarant met ANWB-stand op FietsVAK

Unigarant is aanwezig op de FietsVAK met een speciale ANWB-stand. Op de consumentendagen is er speciale stand bemanning om de consumenten goed te kunnen informeren over de ANWB Fietsverzekering. Op zondag is er extra standbemanning om de vragen van dealers te beantwoorden. Maandag 3 maart is de officiële kick-of van de ANWB Fietsverzekering en zal de landelijke pers geïnformeerd worden.

Reageer op dit artikel