nieuws

Sparta en AGU leveranciers van het jaar Biretco

algemeen

Sparta en AGU leveranciers van het jaar Biretco
Mark Kuper (links), commercieel directeur van Sparta,wordt gefeliciteerd door Erik de Geus, directeur van Biretco.

Sparta en AGU zijn door de bij Biretco aangesloten ondernemers uitgeroepen tot beste leveranciers van het jaar 2013. “De award is vanuit de ondernemers een mooie bekroning op de samenwerking van het afgelopen jaar”, zegt Erik de Geus, directeur van Biretco. “Het is goed om te zien dat de intensivering van de samenwerking met onze leveranciers ook door onze ondernemers wordt gewaardeerd.“

Sparta en AGU zijn bekroond met de prijs voor hun prestaties in zes categorieën: assortiment, levering en distributie, prijs en kwaliteit, service en garantie, persoonlijk contact en deskundigheid. Sparta is in de categorie fietsen als winnaar gekozen vanwege de prima prestaties op het gebied van assortiment, prijs- en kwaliteitverhouding, levering en distributie en persoonlijk contact. Mark Kuper, commercieel directeur van Sparta: “Eerst de nominatie voor de innovatie-award en de Elektrische Fiets van het jaar en nu de benoeming Leverancier van het Jaar door Biretco ondernemers. We zijn hier heel erg blij mee. We willen de ondernemers die het vertrouwen in ons uitgesproken hebben bedanken en we blijven werken aan een nog hogere tevredenheid.”

AGU beste in categorie Onderdelen en accessoires

AGU sprong er in de categorie Onderdelen en accessoires uit met de beste beoordelingen op de aspecten assortiment, prijs- en kwaliteitsverhouding, service en garantie-afhandeling en deskundigheid. “Wij zijn enorm trots op deze onderscheiding”, aldus Patrick Ebbeling, commercieel directeur van AGU. “Het is een groot compliment voor alle AGU-medewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor een geslaagde samenwerking met Biretco. De onderscheiding is een mooie blijk van waardering.”

Geld voor het goede doel

Naast de uitreiking van de award aan de winnaars, besteedt het management van Biretco ook aandacht aan het goede doel. Dit jaar is gekozen voor een donatie van € 1.000,- aan de stichting Energy4All. De Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte en zamelt geld in om het onderzoek naar een medicijn uit te breiden en te versnellen. Daarnaast organiseert de stichting activiteiten voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Reageer op dit artikel