nieuws

Grote online groei voor Tweewieler in 2013

algemeen

Grote online groei voor Tweewieler in 2013
Op dit moment telt de Tweewieler e-mail nieuwsbrief 7.837 abonnees. - Foto Tweewieler

Het is op z’n zachtst gezegd opvallend en het verrast ook de redactie van Tweewieler; de sterke groei in 2013 van het aantal bezoekers op Tweewieler.nl en de zelfs nog grotere groei van het aantal abonnees op deze e-mail nieuwsbrief van uw vakblad.

Zoals u als regelmatige bezoeker van Tweewieler.nl weet, is deze website afgelopen najaar ‘afgesloten’ en alleen nog in zijn geheel toegankelijk voor abonnees die zich hebben geregistreerd. Dit heeft een tegengesteld effect gehad; geen daling van het aantal bezoekers, maar juist een verdere groei. En bepaald geen beperkte groei.

Het gemiddeld aantal maandelijkse bezoekers van Tweewieler.nl is het afgelopen jaar 29.8% gegroeid. Maandelijks wordt het virtuele vakblad nu bezocht door 33.750 bezoekers. Zij hebben in 2013 gemiddeld per maand 138.000 pagina’s gelezen en/of aangeklikt. Dit cijfer ligt ruim 10% boven het gemiddeld aantal pageviews dat Tweewieler.nl in 2013 scoorde.

Tweewieler e-mail nieuwsbrief

Nog verrassender dan bovenstaande feiten is wat er gebeurd is met de Tweewieler e-mail nieuwsbrief die we iedere week tweemaal versturen; op maandag en op donderdag. Eind 2012 waren iets meer dan 4.500 branchegenoten geabonneerd op de nieuwsbrief. Dit is in de loop van 2013 enorm gegroeid waarbij de grootste groei zelfs plaatsvond nadat Tweewieler.nl niet meer vrijelijk toegankelijk was.

Op dit moment telt de Tweewieler e-mail nieuwsbrief 7.837 abonnees. Dit is liefst 74.2% meer dan de stand per einde 2012!

De gezamenlijke Tweewieler redactie beschouwt de online groei als een blijk van vertrouwen waarvoor we u allen hartelijk bedanken.

Reageer op dit artikel