nieuws

Pe Pe Parts en Luma Benelux gaan partnership aan

algemeen

Pe Pe Parts en Luma Benelux gaan partnership aan
Op de foto van links naar rechts Leon van der Post, Bert Kruijsman, Juan Carlos Alonso en Alexander van der Post.

Pe Pe Parts en Luma Benelux hebben besloten vanaf 1 januari 2014 de reeds bestaande samenwerking verder uit te bouwen en te integreren. De synergie en goede verstandhouding tussen beide organisaties liggen ten grondslag aan dit besluit.

Pe Pe Parts in Heinenoord zal de logistieke en financiële afwikkeling van de Luma Benelux orders voor haar rekening nemen en Bert Kruijsman zal zijn tijd meer besteden aan verkoop, klantondersteuning en marketing voor de lijnen Luma (sloten & beveiliging tweewielers), Lem (helmen), Shad (bagage systemen en topkoffers) en Tucano Urbano (beenkleden en mode/accessoires voor scooters).

Orders sneller afwikkelen

Dit betekent dat via Pe Pe Parts BV de orders sneller afgewikkeld zullen worden, maar dat Bert Kruijsman het gezicht van Luma Benelux blijft, met een kantoor/showroom in Uithoorn. Alle condities en afspraken tussen Luma Benelux en haar klanten blijven onveranderd.

Bestellen via Pepeweb

Het bestellen van de producten kan ook via pepeweb van Pe Pe Parts. Vanaf 1 januari kunnen dan de producten van Luma Benelux net zo snel geleverd worden als die van Pe Pe Parts.

Reageer op dit artikel