nieuws

Gazelle start actie Gouden Gazelles

algemeen

Gazelle start actie Gouden Gazelles
Meedoen aan de actie kan zowel bij de Gazelle-dealer als op de speciale pagina www.gazelle.nl/goudengazelle.

Gazelle heeft voor de komende Olympische Winterspelen in Sochi een unieke fiets ontwikkeld: de Gouden Gazelle. Deze Limited Edition is te winnen tijdens de actie Ga ook voor Goud! Wie het aantal medailles van de Nederlandse equipe juist voorspelt, maakt kans op een van de ruim zeshonderd Gouden Gazelles. De actie start op vandaag.

Deelnemers aan de actie moeten de medaillespiegel van de Gazelle-ambassadeurs – Jorien ter Mors (shorttrack en langebaan schaatsen), Edwin van Calker (bobsleeën) en Dimi de Jong (snowboarden) goed beantwoorden en het aantal door de Nederlandse equipe gewonnen medailles juist voorspellen om kans te maken op een Gouden Gazelle. Meedoen kan zowel bij de Gazelle-dealer als op de speciale pagina www.gazelle.nl/goudengazelle. Begin maart, kort na de Winterspelen in Rusland, wordt per deelnemende Gazelle-dealer een winnaar bekendgemaakt.

Gouden Gazelle Limited Edition

De Gouden Limited Edition-fietsen zijn speciaal voor deze actie geproduceerd en zijn niet te koop. Gazelle maakt ruim zeshonderd exemplaren van de exclusieve ‘gouden’ stadsfiets met olympische accenten. De fietsen zijn te zien bij de deelnemende Gazelle-dealers en in het Gazelle Experience Center in Amersfoort.

Partners in sport

Gazelle is sinds 2013 officieel partner in sport van NOC*NSF. Bekende sporters van het Nederlandse olympische team zijn daarbij ambassadeur van Gazelle.
Bekijk de winactie Ga ook voor Goud! op www.gazelle.nl/goudengazelle

Reageer op dit artikel