nieuws

AXA krijgt nieuwe directeur

algemeen

AXA krijgt nieuwe directeur
De laatste vier jaar was Harmen Europees directeur van Sonos muzieksystemen.

Jan Pieter Brinkman van AXA heeft na een periode van ruim 16 jaar besloten eind van dit jaar zijn carrière elders voort te zetten. Zijn opvolger wordt Harmen Treep die op 1 december start als nieuwe directeur voor de lijn Bike Security.

Volgens AXA is het besluit van Jan Pieter Brinkman om te vertrekken in goed overleg genomen. Harmen Treep (40) is jurist, maar heeft in zijn loopbaan diverse verkoop- en marketingfuncties bekleedt. Hij is gestart bij Unilever als Nationaal Account Manager voor IGLO Mora. Hierna heeft hij diverse marketing- en verkoopfuncties vervuld voor Unilever. Van 2005 tot 2009 was Harmen Marketing Manager Europa van TomTom navigatiesystemen.
De laatste vier jaar was Harmen Europees directeur marketing en verkoop van Sonos muzieksystemen. AXA geeft aan dat ze verwachten dat Harmen Treep vanuit zijn jarenlange internationale verkoop- en marketing ervaring een nieuwe impuls gaat geven aan de Nederlandse en internationale verkoop van de fietsproducten.

Reageer op dit artikel