nieuws

Margriet de Schutter tekent contract bij AGU

algemeen

Margriet de Schutter tekent contract bij AGU
Directeur Patrick Ebbeling is blij met de nieuwe aanwinst bij AGU.

Margriet de Schutter wordt het gezicht van AGU. Zij gaat als spreekster namens AGU evenementen bezoeken en modellenwerk verrichten. Verder gaat ze meedenken over nieuwe collecties en columns en blogs schrijven. Margriet bracht dit voorjaar het boek ‘Stoppen & Doorgaan’ uit waarin zij met andere ex-topsporters als Pieter van den Hoogenband, Erben Wennemars en Dennis van der Geest spreekt over het leven na de sport.

Margriet de Schutter was zelf als shorttrackster actief en schopte het bijna tot de Olympische Spelen van Vancouver in 2010. Na haar sportcarrière richtte ze haar eigen bedrijf  ‘Crossover Media’ op. Ze werkte als interviewster voor een sportprogramma van RTL.

Fotoschoot

Margriet fietst graag in haar vrije tijd. Ze deed inmiddels twee fotoshoots voor AGU “Het werken met een mooi merk en de fijne samenwerking tijdens deze shoots, in combinatie met mijn passie voor sport, maken mij enthousiast om me in te zetten voor AGU.’

Reageer op dit artikel