nieuws

Accell ‘herschikt’ Nederlandse bedrijven

algemeen

Accell ‘herschikt’ Nederlandse bedrijven

De ‘nieuwe reorganisatie-ronde’ binnen de Nederlandse bedrijven van de Accell Groep, waar Tweewieler gisteren over berichtte, lijkt mee te vallen. Er vallen geen verdere ontslagen. Het gaat om een juridische herschikking, zo meldt topman René Takens vanochtend.

Die ‘juridische herschikking’ van de Nederlandse Accell bedrijven houdt in dat Sparta, Batavus, Koga en Juncker Bike Parts worden ondergebracht in Accell Nederland BV.  Dit bedrijf gaat geleid worden door twee directeuren; Huub Snellen (de huidige algemeen directeur van Batavus en Sparta) voor alle operationele zaken) en Wouter Jager (nu algemeen directeur van Koga) voor alle commerciële zaken.

Adviesplichtig

Accell CEO Takens meldt vanochtend verder: “Deze maatregel betreft een juridische herschikking van de Nederlandse bedrijven. Dit is adviesplichtig en moet dus passeren bij de Centrale Ondernemingsraad. Er zijn geen verdere ontslagen mee gemoeid.”

Reageer op dit artikel