nieuws

Shimano Benelux verlaagt franco-huis bedrag met 50%

algemeen

Shimano Benelux verlaagt franco-huis bedrag met 50%

Per 1 september jl. heeft Shimano Benelux het franco-huis bedrag van € 250,- met 50% verlaagd naar € 125,-. Met deze wijziging wordt ingespeeld op de toenemende wens van de ondernemer naar flexibiliteit in het orderproces. Deze wens kwam mede tot uiting bij het klanttevredenheidsonderzoek dat Shimano Benelux jaarlijks onder haar relaties uitvoert.

Naast de verlaging van het franco-huis bedrag wordt tevens vastgehouden aan de mogelijkheid voor franco leveringen voor Shimano fietsschoenen, Bell en Giro helmen. Het complete assortiment van Shimano Benelux en de bijbehorende condities zijn opgenomen in de dealerversie van de Bikegear catalogus, welke sinds begin september verkrijgbaar is.

Zaterdagleveringen

Bij Shimano Benelux worden bestellingen die voor 17:00 via het Shimano Order Direct bestelprogramma worden geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Ook orders die voor 14:00 uur telefonisch of per fax zijn doorgeven worden nog dezelfde dag verstuurd. Op verzoek biedt Shimano Benelux tevens de mogelijkheid van zaterdagleveringen.

Reageer op dit artikel