nieuws

Kamervoorzitter Van Miltenburg bezoekt Batavus

algemeen

Kamervoorzitter Van Miltenburg bezoekt Batavus
Kamervoorzitter Van Miltenburg en leden van haar delegatie kregen een korte bedrijfspresentatie, gevolgd door een fabrieksrondleiding.

Batavus kreeg afgelopen vrijdag bezoek van kamervoorzitter Van Miltenburg samen met een delegatie uit de Tweede Kamer. Kamerleden brengen regelmatig een bezoek aan bedrijven die als parels voor de Provincie worden beschouwd. Die eer viel Batavus vrijdag ten deel.

Kamervoorzitter Van Miltenburg en leden van haar delegatie werden op die dag door de directie van Batavus welkom geheten. Na een korte bedrijfspresentatie volgde een fabrieksrondleiding. Batavus directeur Huub Snellen is erg vereerd met het bezoek: “Wij hebben met de leden van de delegatie in een plezierige sfeer over ons bedrijf en over belangrijke ontwikkelingen kunnen spreken. Er is veel innovatie gaande in de fietsbranche en dat is de politiek natuurlijk niet ontgaan. Ook voor de fabrieksrondleiding was veel interesse en we hebben goed kunnen laten zien wat wij verstaan onder moderne handgemaakte kwaliteitsfietsen van Nederlands fabricaat.”

Appeltjes van Oranje

Kamervoorzitter Van Miltenburg werd tijdens het bezoek vergezeld door de heer J.A. Jorritsma, Commissaris van de Koning, de heer Henk Bakker, directeur Bedrijfsvoering Tweede kamer, de heer J. Jochemsen, Hoofd Voorlichting Tweede Kamer en mevrouw P. Pouwelsen, Plaatsvervangend Kabinetschef van de Commissaris van de Koning. Het bezoek aan Batavus werd gecombineerd met de opening van de tentoonstelling ‘Met Koninklijke Instemming’, in het kader van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Museum Belvédère. In deze expositie staan de door Prinses Beatrix ontworpen ‘Appeltjes van Oranje’ centraal.

Reageer op dit artikel