nieuws

Inlogproblemen op Tweewieler site? Mail ons!

algemeen

Inlogproblemen op Tweewieler site? Mail ons!

De site van Tweewieler is niet langer onbeperkt toegankelijk. Heeft u problemen? Mail naar tweewieler@reedbusiness.nl.

Abonnees van Tweewieler dienen zich sinds kort te registreren. Het blijkt dat niet alle Tweewieler abonnees zich even gemakkelijk kunnen registeren op tweewieler.nl om onbeperkt toegang te krijgen tot de site inclusief het digitale magazine. Er bereiken ons berichten dat het systeem met het invullen van het Tweewieler abonnee-nummer en postcode om die toegang te verkrijgen, niet in alle gevallen vlekkeloos werkt.

Klantenservice neemt direct contact op

Mocht dat bij u het geval zijn en loopt u tegen problemen op om toegang te krijgen tot de site; laat het ons weten. Deze oproep geldt niet alleen voor Tweewieler abonnees, maar voor iedereen die bij de registratie om toegang tot de site te krijgen, met problemen wordt geconfronteerd. Laat het ons weten zodat onze klantenservice direct contact met u kan opnemen. Stuur uw klacht naar: tweewieler@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel