nieuws

Ghost ook in België bij Benelux Bikes

algemeen

Ghost ook in België bij Benelux Bikes

Brasseur-Bicycles verkoopt per direct geen Ghost-producten meer in België. De verdeling van Ghost voor België is overgenomen door Benelux-Bikes. Deze werken al 10 jaar samen met Ghost-Bikes voor de Nederlandse markt.

Benelux-Bikes treedt niet op als importeur, maar als handelsagent. Dat betekent voor dealers dat zij op elk gewenst moment toegang hebben tot het centrale magazijn van Ghost in Duitsland en de sub-voorraad in Nederland. Hiermee garandeert Benelux-Bikes dat dealers het gehele jaar door beschikken over courante en goed verkoopbare modellen.

Ghost op huisshows

Graag wil het team van Ghost/Benelux-Bikes dealers verwelkomen op de volgende beurzen en evenementen:
15 –16 september Accell Première Show in Nijkerk
11- 14 oktober Bike Motion Utrecht
Vanaf 30 september 2013 is het ook mogelijk om op elk gewenst moment een bezoek te brengen aan de nieuwe showroom van Benelux-Bikes in Emmen.

Reageer op dit artikel