nieuws

AGU sluit kantoor in België

algemeen

AGU sluit kantoor in België
Commercieel directeur Patrick Ebbeling: "De dealers verwachten steeds meer dat de binnendienstmedewerker op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen en hen hierover zal informeren en actief benaderen."

AGU gaat in februari 2014 haar verkoopkantoor in België sluiten. De Belgische dealers kunnen vanaf dan terecht bij de commerciële binnendienst in Alkmaar. Daarnaast stelt AGU twee ‘dedicated’ binnendienst medewerkers aan, die de Belgische dealers ook in het Frans te woord kunnen staan.

Volgens Patrick Ebbeling, commercieel directeur van AGU, biedt de nieuwe opzet volop voordelen: “De commerciële binnendienst in Alkmaar telt tien personen en heeft ruimere openingstijden. Verder zien we dat op dit moment ruim 75% van de orders via AGU’s digitale bestelsysteem ABC B2B (en Retailbizz) wordt gedaan. De rol van onze commerciële binnendienst verandert hierdoor. De dealers verwachten steeds meer dat de binnendienstmedewerker op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen en hen hierover zal informeren en actief benaderen. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit op deze manier beter kunnen invullen.”
Verder zal de zaakvoerder voor België van AGU, Dominic Vrankx, volgens Ebbeling door de wijziging meer tijd kunnen besteden aan het begeleiden en ondersteunen van de groep Belgische vertegenwoordigers.

Reageer op dit artikel