nieuws

Rolf Timmerman naar FFWD Wheels

algemeen

Rolf Timmerman naar FFWD Wheels
Rolf Timmerman: in dienst van FFWD Wheels.

Rolf Timmerman heeft het team van FFWD Wheels, onderdeel van AGU Holding, versterkt. Hij zal de volledige commerciële verantwoordelijkheid krijgen. Vanaf de Eurobike Show zal Rolf de contacten met de internationale distributeurs van FFWD intensiveren en ook zijn pijlen richten op de OEM markt.

“We kennen Rolf als een zeer capabele en aimabele man, die een groot netwerk heeft in de internationale fietsindustrie en we verwachten met hem in ons midden het succes van FFWD voort te kunnen zetten. We zijn erg blij met zijn komst,” aldus Henk Schipper. Rolf heeft lange tijd voor AGU gewerkt (2003-2010) en werkte de laatste jaren voor Blomson en Montone Cycling.

Lees hier meer over Rolf Timmerman en Montone Cycling.

Reageer op dit artikel