nieuws

Registratie nodig op Tweewieler.nl vanaf 8 augustus

algemeen

Registratie nodig op Tweewieler.nl vanaf 8 augustus

Vanaf 8 augustus wordt het noodzakelijk dat u zich registreert om alle berichten op tweewieler.nl te lezen. Vanaf die datum wordt de vakinformatie die uw vakblad biedt via de email nieuwsbrieven en de website niet langer voor iedereen gratis toegankelijk.

Wat u vanaf 8 augustus zult merken is dat na het aanklikken van een derde artikel dat u wilt lezen op tweewieler.nl, er een registratie of abonneerscherm zal verschijnen.
Vanaf 8 augustus wordt Tweewieler ook als digitaal magazine beschikbaar. Daarmee wordt het mogelijk uw vakblad ook op uw smartphone, tablet of computer te lezen.
Wat gaat dit alles betekenen voor u?

Bent u al abonnee?

Dan kunt u vanaf 8 augustus door een éénmalige gratis registratie direct het laatste nieuws en de digitale editie lezen.

Bent u geen abonnee?

Dan kunt u vanaf 8 augustus kiezen uit een van onze bundels:

  • Online: U krijgt onbeperkt toegang tot de website en ontvangt gratis onze e-mailnieuwsbrief.
  • Digitaal: U krijgt onbeperkt toegang tot de website, ontvangt gratis onze e-mailnieuwsbrief en krijgt toegang tot de digitale editie van Tweewieler
  • Compleet: U krijgt onbeperkt toegang tot de website, ontvangt gratis onze e-mailnieuwsbrief, krijgt toegang tot de digitale editie en ontvangt iedere maand het vakblad.

Vanaf 8 augustus kunt u alle uitgebreide informatie over de digitale editie en het registreren vinden op www.tweewieler.nl/vraagenantwoord.

Reageer op dit artikel