nieuws

Online nieuwsdienst Tweewieler gewijzigd

algemeen

Online nieuwsdienst Tweewieler gewijzigd

Tweewieler is vanaf vandaag ook als digitaal magazine beschikbaar. Daarmee wordt het mogelijk uw vakblad ook op uw smartphone, tablet of computer te lezen. Hiernaast is de vakinformatie op www.tweewieler.nl niet meer voor iedereen gratis toegankelijk. Dit merkt u als u tijdens het lezen van artikelen op www.tweewieler.nl tegen een registratie of abonneerscherm aanloopt. Wat betekent dit alles voor u?

Bent u al abonnee?

Dan kunt u door een éénmalige gratis registratie via www.tweewieler.nl/abonnees direct het laatste nieuws en de digitale editie lezen. Door een technische storing kunnen enkele abonnees momenteel geen toegang aanvragen. Onze excuses voor het ongemak.

Bent u geen abonnee?

Dan kunt u kiezen uit een van onze bundels:

  • Online: U krijgt onbeperkt toegang tot de website en ontvangt gratis onze e-mailnieuwsbrief.
  • Digitaal: U krijgt onbeperkt toegang tot de website, ontvangt gratis onze e-mailnieuwsbrief en krijgt toegang tot de digitale editie van Tweewieler.
  • Compleet: U krijgt onbeperkt toegang tot de website, ontvangt gratis onze e-mailnieuwsbrief, krijgt toegang tot de digitale editie en ontvangt iedere maand het vakblad per post.

Ga nu naar www.tweewieler.nl/abonnementen om rechtstreeks te profiteren van onze bundelaanbiedingen.

Alle uitgebreide informatie over de digitale editie en het registreren vindt u op www.tweewieler.nl/vraagenantwoord. Mocht u alsnog hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze technische helpdesk. Per mail: technische.helpdesk@reedbusiness.nl of bel naar: (0314) 358 353.

Door een technische storing kunnen echter enkele abonnees momenteel geen toegang aanvragen. Dinsdag 13 augustus is dit probleem opgelost, onze excuses voor het ongemak.

Reageer op dit artikel