nieuws

Officiële ondertekening contract Ajax-CST

algemeen

Officiële ondertekening contract Ajax-CST
Op de foto van de ondertekening (vlnr): CST directeur Bob Duis, Ajax algemeen directeur Michael Kinsbergen, CST directeur Jack Duis en Ajax commercieel directeur Edwin van der Sar.

Vandaag hebben Ajax en CST de reeds aangekondigde sponsorovereenkomst waarmee CST Official Sponsor van Ajax wordt, officieel ondertekend. De sponsoring werd op 5 augustus al aangekondigd door CST, Cheng Shin Tire (CST), producent van fiets- en motorbanden.

CST meldde begin augustus in Ajax een ideale partner te hebben gevonden om haar merk- en naamsbekendheid in Nederland en Europa te vergroten. CST en Ajax hebben de intentie om een samenwerking aan te gaan voor drie jaar.
Jack Duis, CEO CST Holland, stelt dat Ajax met zijn sterke uitstraling en grote successen een fantastische ambassadeur is om de merkbekendheid van CST uit te dragen en te vergroten in Europa. “Wij zijn er trots op om CST te koppelen aan de meest succesvolle voetbalclub van Nederland.”
CST uit Taiwan werd opgericht in 1967 en is de grootste fiets- en motorbanden producent ter wereld met fabrieken in Xiamen, China. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in De Kwakel (nabij Amsterdam). Bij CST werken meer dan 25.000 mensen en CST distribueert naar meer dan 170 landen. Naast banden voor tweewielers produceert CST ook kwaliteitsbanden voor auto’s, trucks, bussen, motoren, scooters, quads, karts, grasmaaiers et cetera.

Reageer op dit artikel