nieuws

Hartje eigenaar van www.e-bike.nl

algemeen

Hartje eigenaar van www.e-bike.nl
Via www.e-bike.nl kom je met één klik bij de complete collectie Victoria e-bikes.

Groothandel Hartje KG heeft de domeinnaam www.e-bike.nl verkregen. Dit is de Nederlandse versie van www.e-rad.de, waar alles over Victoria e-bikes te vinden is. De button e-bike testcenter verwijst naar het testcentrum in Zutphen dat vorig jaar is opgezet door Hartje, en met de dealerzoekfunctie komen consumenten snel bij de dealer bij hun in de buurt terecht.

Hartje meldt dat in de eerste helft van dit jaar in Nederland het dubbele aantal Victoria e-bikes is verkocht in vergelijking met het eerste halfjaar van 2012. Verkoopleider Nederland/België Jurgen Kruitbosch: “De Bosch aandrijving heeft voor een enorme boost in de verkopen gezorgd.”

Eigen productie Victoria e-bikes door Hartje

Dit jaar worden Victoria e-bikes door Hartje zelf geproduceerd. In Hoya bij Bremen worden alle modellen ontwikkeld en geassembleerd. Kruitbosch : “De laatste maanden heeft het merk een complete metamorfose ondergaan. Kleuren en transferering zijn veel beter op elkaar afgestemd. Doordat de Victoria e-bikes in meerdere landen worden verkocht, is ervoor gekozen om van een benaming van de modellen met plaatsnamen over te gaan naar een numerieke modelaanduiding.”

Hartje Bike Event in november

Op Eurobike 2013 is de 2014-collectie van Victoria in hal B4 stand 402 te zien. In Nederland zijn de nieuwe modellen te zien op het jaarlijkse ‘Hartje Bike Event’ in Houten op 3 en 4 november dit jaar.

Reageer op dit artikel