nieuws

CST sponsort Ajax

algemeen

CST sponsort Ajax
CST is Official Sponsor van Ajax.

Cheng Shin Tire (CST), producent van fiets- en motorbanden, heeft in Ajax een ideale partner gevonden om haar merk- en naamsbekendheid in Nederland en Europa te vergroten. CST en Ajax hebben de intentie om een samenwerking aan te gaan voor drie jaar. CST wordt daarmee Official Sponsor van Ajax.

Volgens Jack Duis, CEO CST Holland, is Ajax met zijn sterke uitstraling en grote successen een fantastische ambassadeur om de merkbekendheid van CST uit te dragen en te vergroten in Europa. “Wij zijn er trots op om CST te koppelen aan de meest succesvolle voetbalclub van Nederland.” Het sponsorcontract zal op 20 augustus worden ondertekend.

CST uit Taiwan werd opgericht in 1967 en is de grootste fiets- en motorbanden producent ter wereld met fabrieken in Xiamen, China. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in De Kwakel (nabij Amsterdam). Bij CST werken meer dan 25.000 mensen en CST distribueert naar meer dan 170 landen. Naast banden voor tweewielers produceert CST ook kwaliteitsbanden voor auto’s, trucks, bussen, motoren, scooters, quads, karts, grasmaaiers et cetera.

Reageer op dit artikel