nieuws

Jos de Winter even terug bij Juncker

algemeen

Jos de Winter even terug bij Juncker
Jos de Winter is als interim manager aan de slag gegaan bij de Veenendaalse groothandelaar waar hij directeur Chiem de Winter vervangt gedurende zijn herstel van een zwaar ongeluk.

De man die decennia lang hét gezicht was van Juncker Bike Parts is even terug op het oude nest. Jos de Winter is als interim manager aan de slag gegaan bij de Veenendaalse distributeur waar hij directeur Chiem de Winter vervangt gedurende zijn herstel van een zwaar ongeluk.

Dat zware ongeluk deed zich enkele weken geleden voor. Chiem de Winter was aan het wielrennen samen met collega’s van Juncker Bike Parts in de heuvels van Zuid-Limburg. In een onoverzichtelijke bocht botste hij frontaal op een tractor met aanhanger die dwars op de weg stond om het erf van een boerderij op te rijden. Hoewel een traumahelikopter ter plaatse is geweest, is De Winter uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht vervoerd.

Benoeming Chiem de Winter

Chiem de Winter is vorig jaar per 1 juli benoemd tot directeur van Juncker Bike Parts. Hij volgde daarmee Menno Visser op, die na vijf jaar Juncker weer naar Batavus vertrok, dat evenals Juncker onderdeel is van de Accell Groep. De Winter is al zes jaar werkzaam bij de distributeur uit Veenendaal, onder meer als lid van het managementteam en verantwoordelijk voor Inkoop en Productmanagement.

Herstel verloopt goed

De Winter heeft in het Maastrichtse ziekenhuis twee operaties ondergaan. Juncker Bike Parts laat weten dat zijn herstel sindsdien dermate goed is verlopen dat hij het ziekenhuis heeft kunnen verlaten. Hij kan zich nu de komende periode thuis op zijn revalidatie gaan richten. Hoe lang dit gaat duren, is nog niet bekend. Totdat Chiem de Winter zijn taken kan hervatten treedt Jos de Winter op als waarnemend directeur van Juncker Bike Parts.

Reageer op dit artikel