nieuws

Willem Veenstra vertrekt bij Biretco

algemeen

Willem Veenstra vertrekt bij Biretco
Willem Veenstra kwam in 2011 in dienst bij Biretco.

De Raad van Commissarissen van Biretco heeft vandaag bekendgemaakt dat Willem Veenstra vertrekt als commercieel directeur. De reden daarvoor ligt in een verschil van inzicht over de te volgen strategie voor Biretco in de komende jaren. Zijn taken zullen voorlopig worden overgenomen door collega-directielid Erik de Geus.

Begin 2011 kwam Veenstra in dienst bij Biretco. Hij was als commercieel verantwoordelijk voor de afdeling Sales en Marketing & Communicatie en het was zijn taak om de dienstverlening naar de aangesloten ondernemers te verbeteren. Zijn laatste besluit om de relatie met Kruitbosch Cycle Universe te beëindigen werd door veel dealers niet gewaardeerd en begrepen. Kruitbosch was jarenlang ‘Leverancier van het jaar’ van Biretco.
De komende periode zal de Raad van Commissarissen gebruiken om tot een definitieve invulling van de directie van de Biretco-organisatie te komen.

Reageer op dit artikel