nieuws

Uitbreiding functionaliteiten WilMar Retail programma

algemeen

Uitbreiding functionaliteiten WilMar Retail programma
Volgens Wilfred Furster van Wilmar werken meer dan 400 winkels met het programma.

Het WilMar Retail programma is vanaf vandaag uitgebreid met diverse functionaliteiten. Het is nu mogelijk facturen direct vanuit het programma te e-mailen of een factuur in delen te betalen. In het programma kan verder het rijklaar maken van nieuw verkochte fietsen direct ingepland worden in de werkplaats. Naast de nieuwe functionaliteiten is ook de invoer van klanten en tweewielers verder verbeterd.

In de kassamodule, Wilmar Retail Kassa, is de mogelijkheid voor kasstortingen en kasafromingen uitgebreid. Daarnaast biedt de kassamodule nu ook een mogelijkheid voor het aanbetalen van facturen en is het mogelijk om alle kassatransacties die gekoppeld zijn aan een klant gedetailleerd in te zien.

Wensen van gebruikers verwerkt

“Met de uitgebrachte update van het WilMar Retail programma hebben we weer veel wensen van onze gebruikers verwerkt in het pakket. Met meer dan 400 winkels die met een WilMar programma werken en de steeds groter groeiende groep  WilMar Retail gebruikers  laten we zien dat we goed aan de weg timmeren met ons pakket”, volgens Wilfred Furster van WilMar. De update verloopt volledig automatisch bij het opstarten van het programma.

Reageer op dit artikel