nieuws

Theorie en praktijk bij CUBE Academy 2.0

algemeen

Theorie en praktijk bij CUBE Academy 2.0
's Middags werd een stevig rondje gefietst op de klaarstaande CUBE 2013 modellen.

Dit jaar lanceerde CUBE de tweede editie van de CUBE Academy waarbij de focus lag op de combinatie van theorie, praktijk en beleving. Afgelopen maandag 3 juni was de laatste CUBE Academy 2.0 waarna CUBE met overtuiging kan zeggen dat de CUBE Academy 2.0 een groot succes is geworden.

De ochtend begon met de het kijkje achter de schermen, waar uitgebreid werd ingegaan op de technologie en innovatie van de CUBE 2013 range. Een gastspreker van SRAM nam daarna het stokje over en ging in op technische aspecten van SRAM-componenten gevolgd door de highlights van 2013 (SRAM XX1). Het theoretische gedeelte van de dag werd afgesloten door een uitgebreide sales training van Sharewater, specialist in verkooptechnieken.

Stevige rondje fietsen

Om al deze waardevolle kennis te laten bezinken en in de praktijk uit te proberen werd de middag gevuld met een stevig rondje fietsen. Een brede selectie van de CUBE 2013 range stond klaar en werd flink aan de tand gevoeld door de enthousiaste dealers. Na een paar uur flink doortrappen werd de barbecue aangestoken, het diner opgediend en werd de dag succesvol afgesloten.

Reageer op dit artikel