nieuws

PROconnected recruteert voor fietsindustrie

algemeen

PROconnected recruteert voor fietsindustrie

PROconnected is een nieuw werving‐, selectie‐ en recruitmentbureau gespecialiseerd in de fietsenbranche. Dit bureau, gevestigd in Arnhem, bemiddelt internationaal in gekwalificeerd personeel voor de fietsindustrie. PROconnected heeft vacatures in diverse vakgebieden binnen de fietsenbranche, van monteurs, verkoop, R&D, HRM en IT‐functies, tot aan managing directors en zelfs vacatures binnen professionele wielerteams.

Initiatiefnemers van PROconnected zijn Jurgen Stolk en Stefan Derksen. Deze recruiters en tevens fietsfanaten onderkenden naar eigen zeggen het gebrek aan goed gekwalificeerd personeel in de branche.

Stefan Derksen: “De fietsenbranche kenmerkt zich door professionals met kennis, kunde en vooral gevoel voor het product. Zodra deze professionals zich echter bij een regulier bemiddelingsbureau aanmelden, komen ze op de ‘algemene stapel’ van kandidaten terecht. Dit is de reden dat men vrij passief en latent zoekend is en de branche hierin weinig beweging kent. Men blijft langer op zijn huidige positie zitten omdat er geen bemiddelingsbureau is met de juiste contacten, vacatures en gevoel voor discretie.”

Jurgen Stolk: “We begrijpen hoe belangrijk het is vertrouwelijk met (persoonlijke) gegevens van zowel kandidaat als opdrachtgever om te gaan. Door onze ervaring weten wij hoe inspirerend het is te werken met mensen met een passie voor het vak. Elk persoon heeft zijn specifieke behoeften, verlangens en doelen. Net zoals iedere organisatie zijn eigen cultuur en verwachtingen van haar personeel heeft. Door middel van duidelijke en transparante informatie, brengen wij deze twee zaken samen en de ‘pro-connection’ ontstaat.”

Reageer op dit artikel