nieuws

Hodi On Wheels neemt DF Motorcycle over

algemeen

Hodi On Wheels neemt DF Motorcycle over
Het pand van Hodi On Wheels in Veenendaal, van waaruit ook DF Motorcycles zal worden aangestuurd.

Hodi On Wheels BV heeft de firma DF Motorcycles BVBA en haar dochteronderneming DF France, begin deze maand overgenomen. DF Motorcycles, al 10 jaar lang bekend van de merken Razzo en Belair heeft een landelijk dekkend netwerk in België en Frankrijk op het gebied van scooters en elektrische fietsen.

Voor Hodi On Wheels BV, bekend van de merken TURBHO en TGB, is deze overname een mooie stap. Deze uitbreiding sluit goed aan bij de doelstellingen van Hodi On Wheels BV om hun organisatie verder uit te bouwen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bijkomend voordeel is het programma elektrische fietsen van DF Motorcycles. Dit is een goede aanvulling voor de Nederlandse en Duitse scooterdealers voor Hodi On Wheels.

Bij deze overgang zal Hodi On Wheels BV in eerste instantie nauw samenwerken met de huidige directie van DF Motorcycles BVBA. De levering van scooters en onderdelen blijft hierdoor gewaarborgd.

Reageer op dit artikel