nieuws

Fabriek Gazelle blijft in Dieren

algemeen

Fabriek Gazelle blijft in Dieren
Het historisch kantoorpand blijft behouden.

Er waren regelmatig geruchten over een verhuizing van de productie naar een andere locatie, maar vandaag maakt Gazelle bekend dat ze vanaf eind 2013 ruim 10 miljoen gaan investeren in een nieuwe fabriek in Dieren.

Het historisch kantoorgebouw wordt verbouwd tot een modern kantoor met behoud van de karakteristieke stijl van de vroeg twintigste eeuw. Volgens Ferdi Ertekin, Marketing Manager van Gazelle, zal de fabriek de modernste in zijn soort in Europa worden, waar ook de productie van elektrische fietsen zal plaatsvinden: “Deze investering is een van de belangrijkste pijlers van de strategische ambitie om Gazelle’s marktleiderschap in Nederland verder te verstevigen en om het nummer 1 premium merk te worden in elektrische fietsen in West Europa. Wij verwachten dat de groei van elektrisch fietsen zich ook in West-Europa voor gaat doen. Gazelle, als nummer 1 merk uit fietsland nummer 1, wil met innovatieve kwaliteitsfietsen deze groeimarkten bedienen en in deze ambitie past een vernieuwde moderne fabriek.”

Reageer op dit artikel