nieuws

Azor gaat machinepark ProActief verkopen

algemeen

Azor gaat machinepark ProActief verkopen
Bij Azor kunt u een inventarislijst van de machines die te koop zijn opvragen.

Azor Bike in Hoogeveen gaat het montage- en machinepark van ProActief verkopen. ProActief is een reintegratiebureau en een van de werkzaamheden van het bureau bestond uit de assemblage van fietsen. Azor werkte samen met ProActief, waar vooral modellen voor de export naar Duitsland en Frankrijk werden gemaakt.

Doordat diverse subsidies werden ingetrokken, heeft ProActief besloten te stoppen met de productie van fietsen. “Ze produceerden voor ons onder andere de modellen Eendracht en Milano, vooral voor de Duitse en Franse markt. We gaan die productie weer zelf verzorgen in onze fabriek in Hoogeveen”, aldus Jan Rijkeboer, directeur Azor Bike.

Het complete montage- en machinepark van ProActief is te koop. Voor informatie en een inventarislijst kunt u contact opnemen met Azor Bike B.V. tel 0528-234567 e-mail info@azor.nl.

Reageer op dit artikel