nieuws

Pon benoemt nieuwe manager fietsdivisie

algemeen

Pon benoemt nieuwe manager fietsdivisie
Rob Oudshoorn, lid van de Raad van Bestuur van Pon Holdings, gaat direct leiding geven aan de Pon Bicycle Business Group.

Xeno Grimmelt, Senior Vice President van de Pon Bicycle Group (bestaande uit: Gazelle, Derby Cycle, Cervélo en Union) heeft zijn ontslag ingediend. Na 18 jaar Pon vindt hij het welletjes en gaat per 1 juli wat anders doen. Zijn opvolger is Rob Oudshoorn die binnen de Raad van bestuur van Pon Holdings al verantwoordelijk is voor alle fietsactiviteiten van het wereldwijd opererende familieconcern.

Xeno Grimmelt (41) is vlak na de overname van Gazelle door Pon Holdings in juni 2011 betrokken geraakt bij de fietsactiviteiten van Pon als interim directeur van Gazelle. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de import en verkoop van MAN trucks in Frankrijk en de Benelux.

Zijn opvolger, Rob Oudshoorn, is vanaf begin dit jaar in dienst bij Pon Holdings. Als lid van de Raad van Bestuur dient hij verdere groei van de Pon Bicycle Business Group te bewerkstelligen. Daarnaast is Oudshoorn verantwoordelijk voor alle activiteiten op bandengebied van Pon. Het bedrijf is een belangrijke distributeur van o.a. Continental. Als voormalig CEO van Apollo Vredestein en Michelin beschikt Oudshoorn over een uitgebreide ervaring binnen de internationale bandenmarkt.

Reageer op dit artikel