nieuws

Jacob Pot start met Wheeldisc.nl

algemeen

Jacob Pot start met Wheeldisc.nl
De wheeldiscs zijn een goedkope manier om reclame te maken. Elk design is mogelijk.

Jacob Pot, voormalig directeur van Multicycle, start met Wheeldisc, waarmee fabrikanten en rijwielhandelaren tegen lage kosten reclame kunnen maken. De reclameplaten, die in wielen worden gemonteerd, zijn te gebruiken bij bijvoorbeeld demomodellen, huurfietsen, tandems of uitleenfietsen.

Deze website Wheeldisc.nl is deze week in de lucht gegaan. Via de website kunnen de wheeldiscs besteld worden in de gewenste maten en met een persoonlijk design naar wens. De Wheeldiscs worden kant en klaar afgeleverd, montage kan eenvoudig zelf gedaan worden.

Volgens Jacob Pot was na een testrondje langs een aantal bedrijven duidelijk dat het product goed in de smaak valt. Wheeldisc is een samenwerking tussen Bergh Special Products en Jacob Pot (JP Trading&gineering).

Reageer op dit artikel