nieuws

Geen Cannondale multi-brand stores in Nederland

algemeen

Geen Cannondale multi-brand stores in Nederland
Cannondale blijft zich voorlopig richten op het ‘shop in shop’ programma.

In de Verenigde Staten opent binnenkort de eerste Cannondale Sports Store. Dit is onderdeel van de nieuwe strategie van Cannondale’s moederbedrijf Dorel Industries om haar activiteiten in de fietssector verder te vergroten. Volgens Ralph Nijensikkens, brand manager van Cannondale en GT in de Benelux en Scandinavië, zijn er geen plannen om eigen winkels in Nederland te beginnen.

In een reactie stelt Ralph Nijensikkens: “Er zijn geen plannen om op korte termijn te gaan beginnen met eigen winkels in Nederland of een ander land in Europa.” Hij vervolgt: “Wij richten ons op dit moment op ons ‘shop in shop’ programma. Hierbij werken wij samen met een dealer en richten een deel van de winkel in.”

Nieuw hoofdkantoor

Naast de Cannondale Sports Store heeft Dorel Industries ook een nieuw hoofdkantoor gepland voor de fietsdivisie, waar Cannondale onderdeel van uit maakt, zoals blijkt uit een bericht op www.bike-eu.com.

Reageer op dit artikel