nieuws

AGU-dealers fietsen met Bart Brentjens

algemeen

AGU-dealers fietsen met Bart Brentjens

Onder leiding van oud-Olympisch Kampioen Bart Brentjens hebben AGU-dealers vorige week de bossen van Groesbeek en Schoorl onveilig gemaakt. In gezelschap van de AGU-vertegenwoordigers Erik Verrijt en Paul van Holst volgden zij een MTB-clinic. Tijdens de twee uur durende tocht was er veel aandacht voor techniek. De clinic was bedoeld voor dealers die actief zijn in het sportieve high-end segment.

De sportieve uitdaging werd gecombineerd met korte informatiemomenten waarin de dealers werden bijgepraat over SRAM XX1 en Maxxis. De dealers kregen van AGU ook de gelegenheid om nader kennis te maken met de nieuwste apparatuur van Garmin, de Edge 810 en na afloop konden zij zelf ervaren wat de kracht van de schoonmaakproducten van Muc Off is. De dealers waren erg enthousiast  over deze sportieve en informele bijeenkomst.

Reageer op dit artikel