nieuws

3T terugroepactie Aura Pro Cervélo Custom Edition opzetsturen

algemeen

3T terugroepactie Aura Pro Cervélo Custom Edition opzetsturen
De terugroepactie betreft uitsluitend Aura Pro Cervélo Custom Edition Cervélo P3 met Shimano Ultegra en Cervélo P5 Drie met SRAM Red.

3T doet een vrijwillige terugroepactie voor alle Aura Pro Cervélo Custom Edition opzetsturen voor een veiligheidsupgrade. Deze sturen zijn als origineel onderdeel op bepaalde Cervélo 2013-modellen gemonteerd. De terugroepactie betreft de vervanging van de bouten in de klemmen die het opzetstuk bevestigen aan het stuur. Deze klemmen kunnen loslaten tijdens het gebruik, waardoor de berijder kan vallen of letsel kan oplopen.

De terugroepactie betreft uitsluitend Aura Pro Cervélo Custom Edition opzetsturen op de hierna genoemde 2013-modellen:
• Cervélo P3 met Shimano Ultegra
• Cervélo P5 Drie met SRAM Red

Deze modellen zijn verkocht als complete fietsen van september 2012 tot januari 2013.

Vervangende bouten worden gratis verzonden. Eigenaren van fietsen uitgerust met Aura Pro Cervélo Custom Edition opzetsturen moeten direct contact opnemen met 3T voor de vereiste veiligheidsupgrade. 3T stuurt de consument een set van vier langere, vervangende bouten. Deze kit is gratis.

Ga voor informatie over de 3T terugroepactie naar www.3tcycling.com/3tauraprorecall en volg de instructies daar. Deze recall vindt plaats onder auspiciën van de USA based Consumer Product Safety Commission Amerikaanse (CPSC).

Reageer op dit artikel