nieuws

12e Giant Store geopend in Eindhoven

algemeen

12e Giant Store geopend in Eindhoven
De nieuwe Giant Store in Eindhoven.

In Eindhoven is begin mei de twaalfde Giant Store geopend. De nieuwe winkel werd vereerd met een bezoek van de grote bazen van Giant, Tony Lo en King Liu. Voor eigenaar Bob Crooij was het een hele eer dat de topmannen van Giant Eindhoven aandeden.

“Tony Lo en King Liu waren vol bewondering dat we in één maand tijd vanaf nul zo’n gloednieuwe winkel neergezet hebben”, aldus Crooij. De zaak is met 320 m2 en met een rechthoekige vorm precies het soort winkel zoals Giant ze graag ziet.
Bob Crooij heeft in Eindhoven naast de Giant Store ook een gewone fietsenzaak, genaamd Rijwiel Cash & Carry. “We zijn al heel lang Giant-dealer en hoorden dat Giant een eigen winkel wilde openen in Eindhoven. En wij wilden graag uitbreiding naar de bovenkant van de markt.”

Reageer op dit artikel