nieuws

Thema: Weer naar school en verlichting

algemeen

Thema: Weer naar school en verlichting
In het meinummer van Tweewieler, met als thema Weer naar school en verlichting, plaatsen we onder meer een overzicht van de nieuwste producten voor de jeugd en de nieuwste verlichting.

In het meinummer van Tweewieler besteden we extra aandacht aan het thema ‘Weer naar school en verlichting’. De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers van relevante producten om ons nieuws en informatie toe te sturen.

Tot 25 april 2013 kunt u uw noviteiten op het gebied van verlichting, kinderfietsen, schoolfietsen, fietstassen, helmen en andere producten voor de jeugd sturen naar tweewieler@reedbusiness onder vermelding van Thema Weer naar school.

Alvast hartelijk dank voor uw inzendingen.

Reageer op dit artikel