nieuws

Novox en eeeeFUN samen verder

algemeen

Novox en eeeeFUN samen verder

De ervaring en kennis van Novox op het gebied van elektrische mobiliteit wordt gecombineerd met de ontwerp- en marketingkwaliteiten van eeeeFUN. De merken bundelen hun activiteiten in de nieuwe organisatie GreenMo International. Met deze samenwerking willen ze de Europese markt verder veroveren.

Novox scooters worden veelal ingezet voor woon-werkverkeer en zakelijke doeleinden. De scooters van eeeeFUN zijn meer gericht op een expressieve kopersgroep en zijn volledig te personaliseren. De beide productlijnen vullen elkaar goed aan”, stelt Doeke Boersma, directeur van GreenMo International.

Vooralsnog zullen beide productlijnen onder de huidige merknamen vermarkt worden. De komende tijd wordt besteed aan het verder uitbreiden van het productassortiment en het uitbouwen van het distributienetwerk. Novox en eeeeFun hebben (al dan niet gezamenlijk) distributiepartners voor Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Griekenland.

GreenMo International zal zich vestigen in Gameren, de huidige locatie van Novox. De assemblage en overige activiteiten van eeeeFUN zullen daarnaartoe worden verplaatst.

Reageer op dit artikel