nieuws

Batavus komt Premium dealers tegemoet

algemeen

Batavus komt Premium dealers tegemoet
Commercieel directeur Batavus Menno Visser met Marketing Manager Ria Veld achterop: "We hebben gemeend onze Premium dealers wat tegemoet te komen door wat meer ruimte te scheppen voor het doorgeven van het definitieve orderbestand."

Door het slechte weer komt het verkoopseizoen voor fietsen laat op gang. Reden voor Batavus om haar Premium Dealers een extra steuntje in de rug te geven door de periode dat zij nog mochten schuiven met hun planning met een maand te verlengen tot 1 mei.

Menno Visser, commercieel directeur Batavus: “We zien dat de fietsenverkoop dit jaar heel laat op gang komt door de langdurige koude weersomstandigheden. Dealers plannen op grond van voorgaande jaren. Omdat we constateren dat de verkoop in vergelijking daarmee nu tegenvalt, hebben we gemeend onze Premium dealers wat tegemoet te komen door wat meer ruimte te scheppen voor het doorgeven van het definitieve orderbestand.”

Concreet betekent dit dat Premium dealers de hele maand april nog aanpassingen in hun orderbestand kunt aanbrengen, dus orders doorschuiven of omzetten. Vanaf 1 mei worden alle orders conform het definitieve orderbestand uitgeleverd (eventuele wijzigingen voorbehouden).

Reageer op dit artikel