nieuws

Directeur Peter van Vlijmen verlaat AXA

algemeen

Directeur Peter van Vlijmen verlaat AXA
Peter van Vlijmen verlaat AXA op 1 april a.s. na er 5 jaar directeur geweest zijn.

Peter van Vlijmen stopt op 1 april 2013 als algemeen directeur bij AXA. Volgende week wordt de nieuwe directeur aan het personeel voorgesteld. Peter van Vlijmen was 5 jaar directeur. Onder zijn leiding zijn er binnen het bedrijf twee ‘divisies’ gevormd: Fietsonderdelen en Raam- en deurcomponenten.

Volgens Jan Pieter Brinkman van AXA zijn onder Peter van Vlijmen belangrijke structuurwijzigingen tot stand gebracht: “De in 2009 ingezette strategie ‘one brand, one company’ heeft geresulteerd in het terugbrengen van een aantal merknamen naar de sterke merknaam AXA voor alle veiligheids- en beveiligingsproducten.”

Alle producten worden onder het merk AXA geproduceerd en de merken Basta en De Woerd zijn vervallen. “Onder leiding van Van Vlijmen is AXA de afgelopen jaren een nieuwe weg ingeslagen. Nu is AXA toe aan de volgende fase binnen het bedrijf en daarvoor is door de aandeelhouders een nieuwe directeur aangesteld”, aldus Brinkman.

Reageer op dit artikel