nieuws

Veltec Benelux BV na eerdere ontkenning toch failliet

algemeen

Veltec Benelux BV na eerdere ontkenning toch failliet
Veltec Benelux ad-interim directeur Leon Brouns: ‘Wij werken nog hard aan een overnameplan.

VALKENSWAARD – Gisteren werd het nog ontkend terwijl de faillissementsaanvraag al bij de Rechtbank lag; vandaag is door die Rechtbank het faillissement uitgesproken over Veltec Benelux BV.

Hedenmiddag heeft het Valkenswaardse bedrijf bij monde van ad-interim directeur Leon Brouns aan haar relaties laten weten failliet te zijn verklaard door de Rechtbank in Den Bosch.

Dieptepunt
In de brief die Veltec Benelux aan haar relaties heeft gestuurd staat: “U hebt de laatste maanden en mogelijk al veel langer gemerkt dat het niet goed ging met Veltec. Wij konden niet meer functioneren zoals van Veltec, als leverancier van hoogwaardige fiets producten, verwacht mocht worden. Een van oorsprong en in de kern nog altijd mooie organisatie die opereert in een uitdagende sector met voldoende perspectieven zakt dan langzaam weg. Vandaag hebben we het dieptepunt bereikt. Afgelopen vrijdag hebben we het faillissement van Veltec aangevraagd en de Rechtbank in Den Bosch heeft dat vandaag ook  uitgesproken.”

Overnameplan
Ad-interim directeur Leon Brouns meldt in zijn brief verder: “Wij werken nog hard aan een overnameplan en daar gaan we mee door ondanks het faillissement.”

Reageer op dit artikel