nieuws

Thema e-bikes en e-scooters in Tweewieler

algemeen

Thema e-bikes en e-scooters in Tweewieler
Tot 26 februari 2013 kunt u uw noviteiten op het gebied van elektrisch vervoer op twee wielen sturen naar tweewieler@reedbusiness ovv Thema e-bikes en e-scooters.

In het maartnummer van Tweewieler besteden we extra aandacht aan e-bikes en e-scooters. De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers van e-bikes en e-scooters om ons nieuws en informatie op dit gebied toe te sturen.

In het maartnummer van Tweewieler, met als thema e-bikes en e-scooters, plaatsen we onder meer een overzicht van de nieuwste e-bikes, e-scooters, onderdelen en accessoires. Fabrikanten en leveranciers kunnen tot uiterlijk 26 februari a.s. informatie en nieuws op het gebied van e-bikes en e-scooters (met foto) onder vermelding van ‘Thema e-bikes en e-scooters’ naar ons mailen via tweewieler@reedbusiness.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw inzendingen.
Redactie Tweewieler.

Reageer op dit artikel