nieuws

Intrabike uit de lucht

algemeen

Intrabike uit de lucht

Van verschillende kanten wordt bevestigd dat de bestelsite van Intrabike, groothandel in fietsen en fietsonderdelen, uit de lucht is, sinds 22 januari 2013. Reden van de stillegging zou zijn dat Intrabike leveringsproblemen heeft.

Intrabike is begin 2011 opgericht door Marc Smulders, die 22 jaar lang eigenaar was van een tweewielerwinkel in Wijchen. Hij meldde op tweewieler.nl in juli 2011 dat hij toen 350 klanten had ‘die regelmatig bij ons bestellen’. Daaruit blijkt dat er wel ruimte was voor nog een groothandel,’ aldus Smulders.

Wat precies de reden is van de leveringsproblemen, is vooralsnog onduidelijk. Hoewel verschillende betrokkenen het uit de lucht halen van de bestelsite bevestigen, is het tot op heden nog niet gelukt direct contact te krijgen met Intrabike. De telefoon is afgesloten en op pogingen tot contact per mail wordt niet gereageerd.

Aanvulling: Marc Smulders is sinds januari 2012 niet meer betrokken bij Intrabike.

Reageer op dit artikel