nieuws

Hartje huisshow trekt 1.500 bezoekers

algemeen

Hartje huisshow trekt 1.500 bezoekers
Op de huisshow bij Hermann Hartje in Hoya, Duitsland, waren alle eigen en externe merken te zien.

Afgelopen weekend hield Hermann Hartje KG zijn traditionele huisshow op thuisbasis Hoya in Duitsland. Ongeveer 700 bedrijven met in totaal 1.500 bezoekers waren op de uitnodiging ingegaan – met inbegrip van een delegatie van 26 Biretco-leden uit Nederland.

Verder waren er dealers en business partners uit Frankrijk en Italië en handelaren uit Denemarken en heel Duitsland. Met 50 stands waar eigen en externe merken die Hartje voert te zien waren, was de huisshow een bezoek meer dan waard.

De belangstelling voor Victoria was groot, zeker vanuit Nederland, omdat hier de nieuwe Nederlandse fietscollectie werd getoond die de aflopende Union-collectie vervangt. De Nederlandse Victoria-collectie is de tweede landenspecifieke uitbreiding van het programma, na de speciale modellen die afgelopen Eurobike werden geïntroduceerd en die alleen beschikbaar zijn voor de Deense markt, de zogenoemde Kopenhagen-lijn.

i: sy, KHEbikes, TITUS BMX, PRISM en Clatch

Met eigen stands presenteerden zich verder de merken die Hartje exclusief in de markt zet, zoals i: sy, geproduceerd door fabrikant VELOfactur. Er waren vier nieuwe modellen te zien met Alfine en Nexus. Ook exclusief zijn de merken KHEbikes, TITUS BMX, PRISM en Clatch (fabrikant TG Supplies). Christian Hepp is de nieuwe product- en sales manager voor deze BMX merken.

Tern

Ook TERN presenteerde nieuwe modellen, zoals de 20’’ lage instap Swoop, een innovatieve vouwfiets. Behalve de presentaties van nog meer Hartje ‘Quality Brands’, werden ook de nieuwe Area Sales Manager Stuart Norquoy, van Tehava afkomstig en verantwoordelijk voor de regio Noord, en Jens Dürr die verantwoordelijk is voor de regio West, aan hun nieuwe klanten voorgesteld.

Hartje houdt nog meer voorjaarshuisshows

  • 01-03 februari: VK Augsburg
  • 09-10 februari: WOB Moto Trade casting
  • 15-17 februari: Branch Potsdam (Rostock)
  • 01-03 maart: VK Keulen
  • 08-10 maart: VK Gelsenkirchen
Reageer op dit artikel