nieuws

Cycling Zandvoort biedt sportief en gezellig weekendevenement

algemeen

Cycling Zandvoort biedt sportief en gezellig weekendevenement
De fiets op allerlei manieren 'proeven' in de mooie omgeving van Circuit Zandvoort.

Cycling Zandvoort, in het weekend van 25 en 26 mei 2013, is een aantrekkelijk, sportief en gezellig weekendevenement voor recreatieve fietsers. Voor het evenement wordt jaarlijks een goed doel gekozen, en dit jaar is dat Stichting SAM.

Cycling Zandvoort is voor amateurwielrenners en –mountainbikers, individuele sporters en teams, gezinnen die er met de fiets op uit willen en hun meefietsende vader, moeder of familielid tijdens de 24-uursrace willen aanmoedigen. Maar ook jongeren en ouderen die nu wel eens willen weten hoe dat rijdt, zo’n ATB of e-bike. Het wordt kortom, ’n weekend vol fietsplezier voor iedereen.

Race, mountainbike, e-bike

Tijdens het evenement draait twee dagen lang letterlijk alles om fietsen. Naast de enerverende 24-uursrace voor amateurwielrenners op de baan en het kennismaken en rijden met mountainbikes op de onverharde mountainbike-parcour.

Ook zijn er fietstoertochten over drie verschillende afstanden, kan er met e-bikes (proef)gereden worden, kunnen sportievelingen meedoen aan de spinning marathon en is er volop entertainment voor jong en oud. Twee dagen lang fietsplezier. Op het circuit en in de mooie omgeving met veel natuurschoon.

Reageer op dit artikel